Algemene Voorwaarden

1.IDENTITEIT

2.VERZENDINFORMATIE

3.RETOURNERING

4.PRIVACY

5.BESTELLING

6.BETALINGEN

7.SUGGESTIE, VRAAG & KLACHT

Naam ondernemer: UNiCKZ
handelend onder de naam: UNiCKZ

Torenallee 60-02
5617 BD Eindhoven (Strijp S)

UNiCKZ bevindt zich in de UrbanShopper (shopping hal)

Office: +31(0) 6 11803046

E-mailadres: info@unickz.nl

KvK-nummer: 54894050
Btw-identificatienummer: NL172104191B01
Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:
Indien de ondernemer een gereglementeerd beroep uitoefent:

de beroepsvereniging of -organisatie waarbij hij is aangesloten;
de beroepstitel, de plaats in de EU of de Europese Economische Ruimte waar deze is toegekend;
een verwijzing naar de beroepsregels die in Nederland van toepassing zijn en aanwijzingen waar en hoe deze beroepsregels toegankelijk zijn.
 
UNiCKZ is een concept in het handmade customizen. Ieder paar wordt op bestelling gecustomized en afgewerkt. Hierdoor is ieder paar UNIEK.

 
2.Verzendinformatie

Verzending

UNiCKZ probeert een levertijd van 10-12 werkdagen te hanteren.

Omdat wij afhankelijk zijn van de levertijd van Converse, wekelijks voorraad geleverd krijgen en alles pas op bestelling hand-made customizen, kan deze levertijd soms verschillen.

Wij vragen hier uw begrip voor.

UNiCKZ maakt gebruik van PostNL. Wij zullen zo spoedig mogelijk na ontvangst van betaling overgaan tot het handmade customizen van uw gekozen product. Omdat onze producten pas op bestelling gecustomized worden, hanteren wij voor de UNiCKZ prints 10 werkdagen en voor de UNiCKZ studs 12 werkdagen levertijd.

 
Verzendkosten

 
Alle artikelen worden via PostNL verzonden.

Binnen NL:  €6,75
Binnen Europa: €14,95  (bij niet meer dan 2 paar)
Buiten Europa: €24,95   (bij niet meer dan 2 paar)
 
3. Retournering

 
 
Helaas hanteren wij bij UNiCKZ geen retour proces. Schoenen zijn niet op voorraad en worden pas na ontvangst betaling handmade gecustomized. Daarom raden wij aan als je niet zeker bent van je maat, naar een sneaker shop in de buurt te gaan en daar een paar Converse te passen zodat de maat in iedergeval altijd goed is!

 
 
4. Privacy

Je gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de verzending van de door jou bestelde producten.

 
 
5. Bestelling

 
Bij bestelling ga je akkoord met de bestelling – en leveringsvoorwaarden van UNiCKZ. Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Heb je een bestelling geplaatst via de create your own applicatie? Houd er dan rekening mee dat het uiteindelijk ontwerp iets in plaatsing en kleur kan afwijken van de afbeelding die is geüpload (afhankelijk van de kwaliteit en plaatsing van de foto/print) Wij proberen het ontwerp zo goed mogelijk naar jou wensen te printen op de schoen. De hiel kunnen wij helaas niet printen, deze zal altijd onbedrukt blijven. Op de hiel vaagt je afbeelding uit zie andere ontwerpen op de website.
 
 
6. Betalingen

 
Er zijn een aantal betalingsmogelijkheden:

 
Bankoverschrijving

U kunt bij UNiCKZ betalen via een bankoverschrijving.
Dan maakt u, na het plaatsen van uw bestelling, het orderbedrag over op de rekening van UNiCKZ.
Belangrijk! Houd er rekening mee dat het via deze betaalmethode langer kan duren, aangezien wij pas verder gaan met het customizen van uw order als de betaling ontvangen is! Het bedrag moet binnen 10 dagen op de bankrekening van UNiCKZ zijn overgemaakt anders annuleren wij de bestelling en vervalt de overeenkomst.

 
Bank gegevens voor bankoverschrijving vanuit het buitenland:

BIC nummer: ABNANL2A

IBAN nummer :NL78ABNA0509977529

 
Bank gegevens voor bankoverschrijving voor klanten uit Nederland:

Bank : ABN AMRO

Op rekening van: UNiCKZ

Rekeningnummer:  50.99.77.529

IBAN nummer : NL78ABNA0509977529

 
* Vermeld bij een overboeking altijd het ordernummer.

 
Betaling via iDEAL.

DIRECT VEILIG ONLINE BETALEN MET iDEAL (Nederland)
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.
Betaling via Paypal (creditcard).

U kunt betalen via u PayPal account, als u die niet heeft kunt u ook zonder account met u creditcard betalen. Heeft u nog geen Paypal account dan is het via www.paypal.nl heel makkelijk een account aan te maken.

 
 
7.Suggesties, vraag of klacht

 
Heb je een suggestie, vraag of klacht over UNiCKZ?  Stuur ons dan een e-mail naar info@unickz.nl