Hoe werkt het?

UNiCKZ is een concept in het handmade customizen van Converse All Stars door middel van prints & studs.

Een design wordt geprint over een originele Converse All Star.
Standaard printen wij in de ‘Create your own’ Applicatie op een witte Converse. Liever een andere kleur? Dat kan, wij printen op alle basis kleuren Converse op aanvraag. Upload jouw  favoriete foto, ontwerp of logo en maak je eigen sneaker.
In onze applicatie kun je een buiten/binnen en tong foto aan leveren. Standaard spiegelen wij jou ontwerp op de linker sneaker. Maar feeft jou ontwerp een tekst? Dan kan deze helaas niet gespiegeld worden. Stuur ons dan OOK een ontwerp voor de linker helft. Zo niet, komt het buiten plaatje bij de andere helft op de binnenkant. De achterkant kunnen wij helaas niet printen. Jou ontwerp zal hierop vervagen. Je kan wel een tekst laten borduren op de achterkant! Je kan bij ons verschillende kleuren band kiezen, wij plaatsen hierop jou tekst op datum. Wij gebruiken hier altijd hetzelfde lettertype voor.

Onze studs worden zodanig zo bevestigd dat deze niet meer los laten. Deze worden met een speciale machine in de schoenen geperst. Van de studs heb je aan de binnenkant geen last, en ook zijn ze veilg en niet scherp voor kinderen.

Kunnen jou sneakers wel een wasbeurtje gebruiken? Je kan ze gewoon in de was doen! (op uitzondering van de ceramic studs)

Bij UNiCKZ kun je het dus zo gek maken als je zelf wil!!

Staat jouw favoriete ontwerp niet tussen onze collectie? Ga dan zelf aan de slag en creëer jouw favoriete paar All Stars.

THE SKY IS THE LIMIT!!

Zie je een ontwerp in onze eigen collectie staan maar wil je graag een aanpassing toevoegen door bijv een paar studs? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je liever hulp bij een ontwerp, of lukt het je niet helemaal iets zelf in elkaar te zetten? Stuur ons dan alsjeblieft een mailtje, wij helpen je graag!!

Vele BN’ers gingen jullie al voor zoals Danie Bles, Winston Gerschtanowitz, Ferry Doedens, Vivian Reijs, Yolanthe Cabau van Kasbergen, en ook vele DJ’s zoals Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Wildstylez & Nicky Romero.

So dont hesitate and start creating!!

info@unickz.nl

‘BE YOURSELF, BE UNICKZ. BECAUSE AN ORIGINAL IS WORTH MORE THAN A COPY’

 

 

Wil je graag persoonlijk advies? Bezoek ons dan in onze custom shop in Eindhoven!

Torenallee 60-02
5617 BD Eindhoven (Strijp S)UNiCKZ bevindt zich in de UrbanShopper (shopping hal)

Openingstijden woe - vr 11.00/18.00
zaterdag 11.00/17.00
+ iedere 3de zondag van de maand (tijdens de FeelgoodMarket) 11.00/17.00

 

Wil je liever telefonisch hulp? Bel ons dan op +31(0) 6 11803046