Betalen

Naam ondernemer: UNiCKZ BV
handelend onder de naam: UNiCKZ BV

Van Dijklaan 17S
5581 WG Waalre

E-mailadres: info@unickz.nl

KvK-nummer: 68624298

Bankoverschrijving
U kunt bij UNiCKZ betalen via een bankoverschrijving.
Dan maakt u, na het plaatsen van uw bestelling, het orderbedrag over op de rekening van UNiCKZ.
Belangrijk! Houd er rekening mee dat het via deze betaalmethode langer kan duren, aangezien wij pas verder gaan met het customizen van uw order als de betaling ontvangen is. Het bedrag moet binnen 10 dagen op de bankrekening van UNiCKZ zijn overgemaakt anders annuleren wij de bestelling en vervalt de overeenkomst.

 
BIC nummer: RABONL2U
IBAN nummer: NL56 RABO 0318 0074 36

Op rekening van: UNiCKZ

 
* Vermeld bij een overboeking altijd het ordernummer.

 
Betaling via iDEAL.

DIRECT VEILIG ONLINE BETALEN MET iDEAL (Nederland)
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.
Betaling via Paypal (creditcard).

U kunt betalen via u PayPal account, als u die niet heeft kunt u ook zonder account met u creditcard betalen. Heeft u nog geen Paypal account dan is het via www.paypal.nl heel makkelijk een account aan te maken.