Hoe werkt het?

UNiCKZ BV is een concept in het handmade customizen van Converse All Stars door middel van prints & studs.

Een design wordt geprint over een originele Converse All Star. Standaard printen wij in de ‘Create your own’ Applicatie op een witte Converse. Liever een andere kleur? Dat kan, wij printen op alle basis kleuren Converse op aanvraag. Upload jouw favoriete foto, ontwerp of logo en maak je eigen sneaker. In onze applicatie kun je een buiten/binnen en tong foto aan leveren. Standaard spiegelen wij jouw ontwerp op de linker sneaker. Maar heeft jouw ontwerp een tekst? Dan kan deze helaas niet gespiegeld worden. Stuur ons dan OOK een ontwerp voor de linker helft. Zo niet, komt het buiten plaatje bij de andere helft op de binnenkant. De achterkant kunnen wij helaas niet printen. Jouw ontwerp zal hierop vervagen. Je kan wel een tekst laten borduren op de achterkant! Je kunt bij ons verschillende kleuren band kiezen, wij plaatsen hierop jouw tekst of datum. Wij gebruiken hier altijd hetzelfde lettertype voor. Kleur garen kun je wel zelf kiezen.

Onze studs worden zodanig bevestigd dat deze niet meer los laten. Deze worden met een speciale machine in de schoenen geperst. Van de studs heb je aan de binnenkant geen last en ook zijn ze veilg en niet scherp voor kinderen.

Kunnen jouw sneakers wel een wasbeurtje gebruiken? Je kunt ze gewoon in de wasmachine doen! (op uitzondering van de ceramic studs!).


Bij UNiCKZ kun je het dus zo gek maken als je zelf wilt.

Staat jouw favoriete ontwerp niet tussen onze collectie? Ga dan zelf aan de slag en creëer jouw favoriete paar All Stars.

THE SKY IS THE LIMIT!!

Zie je een ontwerp in onze eigen collectie staan, maar wil je graag een aanpassing toevoegen en zo jouw eigen touch geven aan de schoen? Stuur ons dan een e-mail naar info@unickz.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je liever hulp bij een ontwerp? Ook dan kun je ons een e-mail sturen. Wij helpen je graag!!


Vele BN’ers gingen jullie al voor zoals Danie Bles, Winston Gerschtanowitz, Ferry Doedens, Vivian Reijs, Yolanthe Cabau van Kasbergen en ook vele DJ’s zoals Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Wildstylez & Nicky Romero.
‘BE YOURSELF, BE UNICKZ. BECAUSE AN ORIGINAL IS WORTH MORE THAN A COPY’