Algemene Voorwaarden

1.IDENTITEIT

2.VERZENDINFORMATIE

3.RETOURNERING

4.PRIVACY

5.BESTELLING

6.BETALINGEN

7.SUGGESTIE, VRAAG & KLACHT

1. Identiteit

Naam ondernemer: UNiCKZ BV
handelend onder de naam: UNiCKZ BV

Van Dijklaan 17S
5581 WG  Waalre

Telefoon: +31(0) 40 222 1992

E-mailadres: info@unickz.nl

KvK-nummer: 68624298
Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:
Indien de ondernemer een gereglementeerd beroep uitoefent:

de beroepsvereniging of -organisatie waarbij hij is aangesloten;
de beroepstitel, de plaats in de EU of de Europese Economische Ruimte waar deze is toegekend;
een verwijzing naar de beroepsregels die in Nederland van toepassing zijn en aanwijzingen waar en hoe deze beroepsregels toegankelijk zijn.
 
UNiCKZ is een concept in het handmade customizen. Ieder paar wordt op bestelling gecustomized en afgewerkt. Hierdoor is ieder paar UNIEK.

 
2. Verzendinformatie

Verzending

UNiCKZ probeert een levertijd van 15 werkdagen te hanteren.

Omdat wij afhankelijk zijn van de leveringstijden van Converse en alles pas op bestelling hand-made customizen, kan de leveringstijd soms verschillen. Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk na ontvangst van betaling overgaan tot het handmade customizen van uw gekozen product. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 
Verzendkosten
 
Alle artikelen worden via DHLverzonden.

Binnen NL: € 7,50
Binnen Europa: € 14,95  (bij niet meer dan 2 paar)
Buiten Europa: € 24,95   (bij niet meer dan 2 paar)


3. Retournering
 
Wij hanteren geen retourproces. De schoenen hebben wij niet op voorraad en ieder paar wordt pas na ontvangst betaling handmade gecustomized. Daarom raden wij aan als je niet zeker bent van je maat, naar een sneaker shop bij jou in de buurt te gaan en daar een paar Converse te passen zodat je zeker bent van je maat!


4. Privacy

Je gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de verzending van de door jou bestelde producten.


5. Bestelling
 
Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de bestelling – en leveringsvoorwaarden van UNiCKZ. Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Heb je een bestelling geplaatst via de create your own applicatie? Houd er dan rekening mee dat het uiteindelijk ontwerp iets in plaatsing en kleur kan afwijken van de afbeelding die is geüpload (afhankelijk van de kwaliteit en plaatsing van de foto/print) Wij proberen het ontwerp zo goed mogelijk naar jou wensen te printen op de schoen. De hiel kunnen wij helaas niet printen, deze zal altijd onbedrukt blijven. Op de hiel vaagt je afbeelding uit, zie andere ontwerpen op de website.


6. Betalingen
 
Er zijn een aantal betalingsmogelijkheden:

 
Bankoverschrijving

U kunt bij UNiCKZ betalen via een bankoverschrijving.
Dan maakt u, na het plaatsen van uw bestelling, het orderbedrag over op de rekening van UNiCKZ.
Belangrijk! Houd er rekening mee dat het via deze betaalmethode langer kan duren, aangezien wij pas verder gaan met het customizen van uw order als de betaling ontvangen is! Het bedrag moet binnen 10 dagen op de bankrekening van UNiCKZ zijn overgemaakt anders annuleren wij de bestelling en vervalt de overeenkomst.

 
Bank gegevens voor bankoverschrijving vanuit het buitenland:

BIC nummer: RABONL2U

IBAN nummer: NL56 RABO 0318 0074 36

  
* Vermeld bij een overboeking altijd het ordernummer.

 
Betaling via iDEAL.

DIRECT VEILIG ONLINE BETALEN MET iDEAL (Nederland)
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.
Betaling via Paypal (creditcard).

U kunt betalen via u PayPal account, als u die niet heeft kunt u ook zonder account met u creditcard betalen. Heeft u nog geen Paypal account dan is het via www.paypal.nl heel makkelijk een account aan te maken.

 
 
7. Suggesties, vraag of klacht

Heb je een suggestie, vraag of klacht over UNiCKZ?  Stuur ons dan een e-mail naar info@unickz.nl